Actualitat

Sopar-concert al Castell de Torcafelló

Data de publicació: 20 de Juliol de 2008

El passat dissabte 19 de juliol al vespre va tenir lloc un cop més el ja tradicional Sopar-concert al Castell de Torcafelló, Part de les II Jornades de Música Popular d'arrel Tradicional de Maçanet. Al cim del Turó de Sant Jordi, sota d’un cel creuat per la lluna plena i amb la marinada refrescant l’ambient, més de cent persones, amics i socis del Taller d’Història de Maçanet es varen reunir en un ambient de companyonia i bon veïnatge per sopar mentre que el duet format per en Quim Xena i en Josep Cruanyes ens animava la vetllada amb les seves havaneres i altres cançons populars, algunes de les quals no havíem sentit en molts però molts anys.
L’èxit d’assistència, enguany si més no, ens diu que les activitats socials que el Taller dur a terme compten amb el recolzament de la massa social i que, per tant, justifiquen que en el futur es tornin a organitzar.
Aquest és el darrer acte abans de les vacances d’estiu. Doncs, que gaudiu d’un bon repòs tal i com nosaltres, des de la Junta del Taller, també ens prendrem.

Últimes notícies

TALLER D'HISTÒRIA DE MAÇANET DE LA SELVA
C/ Dolors nº 2
17412 Maçanet de la Selva (Girona)
T. (+34) 685 484 098
info@tallerhistoriamassanet.cat