Actualitat

Sortida cultural a Fès i Meknès (Marroc)

Data de publicació: 6 de Febrer de 2008

Els propers dies 29 març a 1 d'abril el Taller organitza una sortida cultural a Fès i Meknès, dues de les quatre ciutats imperials més emblemàtiques del Regne de Marroc. Fès està considerada com el centre religiós i cultural del país. La seva universitat, famosa per l'estudi de l'àrab i la religió musulmana, la converteixen en punt de pas d'un gran nombre d'estudiants marroquins i estrangers. Meknès, situada sobre la plana de Saïs, a una altura de 552 m aproximadament, entre el Mig-Atlas al sud i els turons prerifenys al nord. El riu Boufekrane que atravessa la ciutat, separa la medina (ciutat antiga) de la ciutat nova (o “Hamría”).
La sortida es ferà per RyanAir des de l'aeroport de Girona el dia 29 a les 1215 h i s'arribarà de tornada el dia 1 d'abril a les 1715 h.
Convé que feu les vostres reserves aviat per aconseguir un bon preu en el bitllet.
Contacteu al num 972 85 87 57 (Juli Campeny)En les seves medines tindrem oportunitat de retrobar un món més propi d'un altre segle. Aprofitem mentre es pugui gaudir d'aquest ambient que gaire bé no ha canviat des que aquestes ciutats van ser fundades.

Últimes notícies

TALLER D'HISTÒRIA DE MAÇANET DE LA SELVA
C/ Dolors nº 2
17412 Maçanet de la Selva (Girona)
T. (+34) 685 484 098
info@tallerhistoriamassanet.cat